Voor wie is Build Software?

Optimalisatie van bouwprocessen voor algemene bouwbedrijven, wegenbouw en infrastructuur, afwerking en installatiebedrijven, projectontwikkeling en studiebureaus.

Algemene bouwbedrijven

Algemene bouwbedrijven

Build Software vereenvoudigt je deelname aan aanbestedingen, helpt je je rendementen veilig te stellen en vergroot de tevredenheid van je klanten.

Onze oplossing ondersteunt calculatieprocessen van offerte tot uiteindelijke facturatie/vordering. Ze importeert meetstaten bijzonder flexibel en biedt uitgebreide mogelijkheden om gepersonaliseerde bibliotheken per sector (utiliteitsprefab, woningen, …) aan te maken.

Build Software maakt steeds gebruik van de nieuwste technologieën. Ze biedt bijvoorbeeld oplossingen voor aanwezigheidsregistratie en track & trace-systemen voor de berekening van mobiliteitsvergoedingen. Een geïntegreerd dashboard geeft je daarenboven een helder inzicht in het verloop en de rentabiliteit van je projecten.

Wegenbouw & infrastructuur

Wegenbouw & infrastructuur

Build Software vereenvoudigt je deelname aan aanbestedingen, helpt je je rendementen veilig te stellen en vergroot de tevredenheid van je klanten.

Onze oplossing biedt je uitgebreide beheermogelijkheden voor standaardbestekken (bv. bestek 250). Ze maakt het ook zeer eenvoudig om herzieningsformules op te zetten, te beheren en uit te voeren.

Afwerking- & installatiebedrijven

Afwerking- & installatiebedrijven

afwerking-installatie-lrBuild Software helpt je snel gedetailleerde offertes op te stellen. Onze oplossing integreert bijvoorbeeld een ruime artikelenbibliotheek in de calculatie van offertes. Het is ook mogelijk specifieke calculatiemethodieken (formules) in te stellen, zodat je o.a. daken en keukens snel, gedetailleerd en correct kan calculeren.

Build Software werkt probleemloos samen met je e-commerce site. Zo kunnen je prospecten zelf een prijsraming maken op basis van ingegeven afmetingen.

Daarnaast beschikt onze oplossing over een doorgedreven voorraadbeheersysteem waaraan je een scantoepassing kan koppelen.

Projectontwikkeling

Projectontwikkeling

projectontwikkeling-lrBuild Software begeleidt projectontwikkeling met een gedetailleerde, gefaseerde workflow. Jij of je medewerkers weten zo onmiddellijk in welke fase een specifiek project zich bevindt.

Het geïntegreerde documentbeheer zorgt er dan weer voor dat je alle cruciale informatie zoals mails en verslagen bij elk project terugvindt. Ook het beheer van keuzes en meerwerken wordt dankzij onze oplossing bijzonder eenvoudig.

Daarnaast werkt Build Software probleemloos samen met de meeste analytische boekhoudsystemen zoals Winbooks, Microsoft Dynamics, Exact en Kluwer.

Studiebureaus

Studiebureaus

studiebureau

Build Software vereenvoudigt je deelname aan aanbestedingen, helpt je je rendementen veilig te stellen en vergroot de tevredenheid van je klanten.

Onze oplossing ondersteunt calculatieprocessen van offerte tot uiteindelijke facturatie/vordering. Het Build Rekenblad berekent op een bijzonder flexibele manier de kosten en opbrengsten van een project. Je kan het volledig van eigen parameters voorzien om aan de vereisten van de klant te beantwoorden. Verder geeft een geïntegreerd dashboard je een helder inzicht in het verloop en de rentabiliteit van je projecten.

Build Software maakt steeds gebruik van de nieuwste technologieën en werkt vlot samen met externe toepassingen. Zo ben je in staat een ICT-oplossing uit te bouwen die volledig op je behoeften afgestemd is.

Ontdek de oneindige mogelijkheden van Build Software.

This post is also available in: EN FR