Snelle en gedetailleerde calculaties maken het verschil

Hoe stel je tegelijk snel en precies offertes op? Wel, met een goede IT-oplossing klaar je de klus in enkele klikken. Zo herleidde Nico De Meester van RTS Daken de tijd voor een offerte tot een derde dankzij Build Software, maar hij moest zeker niet aan duidelijkheid inboeten.

Naadloos aankoopbeheer ondersteunt al jaren uitstekende service

18 jaar geleden lag het Brusselse interieurbedrijf J.J. Maes mee aan de basis van onze module voor aankoop- en voorraadbeheer. Marleen Vandermueren legt uit waarom Build Store nog altijd dé oplossing voor haar bedrijf is.

Bosschaert Aannemingen kiest voor Build Software

Build Software biedt een solide basis aan bedrijven die willen groeien en diversifiëren. Ga je net als het aannemersbedrijf Bosschaert uit Kortrijk voor die strategie? Ontdek dan onze troeven.

Adviesbureau Envirosoil ontdekt voordelen van Build Software

Build Software kan niet alleen uitpakken met razendsnelle calculaties, maar ook met een flexibel projectbeheer. Daardoor is onze oplossing heel geschikt voor adviesbureaus, zoals Envirosoil. Het bureau beschikt nu over een oplossing die de kwaliteit van zijn diensten kan garanderen én verhogen.

Tervia’s ontwikkelt vastgoed met Build Software

Projectontwikkeling hoeft niet complex te zijn, mits je over de juiste IT-ondersteuning beschikt. Dat heeft ook projectontwikkelaar Tervia’s ontdekt. Lees hier waarom het bedrijf zijn activiteiten voortaan via Build Software beheert.

Panelgesprek biedt uniek inzicht in toepassingen van software in de bouw

Het vakblad Limburg Bouwt heeft onlangs een uniek panelgesprek georganiseerd. Samen met andere spelers uit de bouwsector schetste onze eigen zaakvoerder Bert Van Dessel een beeld van software binnen de bouwsector. Ontdek hun inzichten hier.

Taxandria gaat van start met Build Software

Algemene aannemingen Taxandria calculeert en beheert zijn bouwprojecten voortaan met Build Software. Ontdek welke troeven hen over de streep hebben getrokken.

Welke rol kan software voor bouwbedrijven spelen?

Bij het weekblad Trends verscheen een boeiende bijlage over Digital transformation. De redactie vroeg aan Bert Van Dessel, zaakvoerder van Build Software, welke bijdrage digitale technologieën kunnen leveren aan de groei van bouwbedrijven. Je vindt hier het volledige artikel.

Tijdwinst en gemoedsrust in één oplossing

Als bedrijfsleider wil je natuurlijk dat je zaak vlot draait. De juiste IT-ondersteuning maakt daarom het verschil vanaf de opstart, met een betrouwbare implementatie. Om die reden koos het afwerkingsbedrijf Van Den Rijse nv voor Build Software, onze gebruiksklare oplossing op maat van de bouw. Lees hun verhaal.

BC Ferro bouwt op Build Store

Dat Build Software de ideale oplossing is om je projecten te beheren is genoegzaam bekend. Maar wist je dat Build Software ook je werken in het atelier, inclusief voorraad, kan beheren? Net daarom koos BC Ferro voor onze oplossing. Je leest er hier meer over.