Marchetta Familiebouwers, klaar voor digitalisering

Marchetta Familiebouwers, onder leiding van de 2de  generatie; Cerina, Claudia en Gianni Marchetta is al sinds 1985 kwaliteitsvolle woningbouwer met een sterke betrokkenheid bij het verhaal en de begeleiding van hun klanten. Om het bedrijf verder uit te bouwen en operationeel te ondersteunen, zochten ze een geschikte oplossing die hierin een centrale rol kon spelen. Met de ‘Best-Of-Breed’ oplossing van Build-Software, werd na enkele sessies al duidelijk welke meerwaarde het partnership zou bieden.

Multidisciplinair team creëert rijk en compleet IT-landschap

Hoe stroomlijn je de activiteiten binnen een grote bouwgroep met vestigingen in binnen- en buitenland? Yves Biesmans, gedelegeerd bestuurder van Tectum Group, vertelt hoe een multidisciplinair team een nieuw IT-landschap voor Tectum ontwikkelde rond Build Software.

Paul Kerkhofs en Bert Van Dessel aan het woord

Samenwerking APK - Build-Software; Paul en Bert aan het woord. Waarom is digitalisering in de bouw belangrijk? Build-Software als partner hiervoor...

Derdaele+ en Build-Software samen aan het stuur op weg naar digitalisering!

Build-Software ondersteunt Derdaele+ van presales tot nacalculatie.

Vulsteke Bedrijfsgebouwen digitaliseert met Build-Software

Vulsteke Bedrijfsgebouwen is een familiebedrijf met ondertussen meer dan 40 jaar ervaring, twee generaties kennis, tientallen eigen bouwexperten en met een interne studiedienst.
Build Software

Build Software ondersteunt ambities van toekomstgerichte APK Group

Om haar klanten een vooruitstrevende, efficiënte en transparante dienstverlening te bieden, heeft de Limburgse bouwonderneming APK Group in september een strategische samenwerking gesloten met Build Software.

BelgoGlass: Glasheldere inzichten door Build Software

Na een langdurige selectie kwam Build Software bovenaan het lijstje van BelgoGlass. Dit omwille van de integratie met stockbeheer voor de bestellingen op werfniveau, doorgedreven artikelbeheer en de geavanceerde rapportering op basis van ons eigen datawarehouse.

B&G Systeembouw plant zijn projecten nu nog sneller en efficiënter met Visual Planning.

Visual Planning ondersteunt B&G bij het efficiënt plannen van hun projecten.

V-Cool versnelt zijn haalbaarheidsstudies

V-Cool maakt haalbaarheidsstudies met Build-Software.