Build-Software opent nieuw kantoor ‘Build-West’

Build-Software opent nieuw kantoor te Merelbeke 'Build-West'

Digital Construction 19/11/2021

Build-Software stelt dit jaar met trots zijn BIM-integratie voor op Digital Construction. Voor de 4de editie nodigen we je graag uit op 19 november 2021, in Brussels Kart te Groot-Bijgaarden. Standnummer 3

ARE Projects digitaliseert met Build-Software

De compleetheid van de oplossing, vanaf grondverwerving, over constructiebeheer tot verkoop, alsook de aanpak en ervaring van Build-Software overtuigde zaakvoerder Tom De Vries. Eveneens de integratie met Exact Online was hierin een extra troef.

Aankoop, calculatie, uitvoering, planning en boekhouding (integratie) zijn belangrijke onderdelen van het digitalisatieverhaal bij Mahieu.

Aankoop, calculatie, uitvoering, planning en boekhouding (integratie) zijn belangrijke onderdelen van het digitalisatieverhaal bij Mahieu.

Build-Software bij Wegenbouwer Superbeton

Superbeton, de wegenbouwer van morgen, kiest vandaag voor Build-Software.

De Keyzer gaat aan de slag met Build-Software voor hun planning

In het geheel van het digitaliseringstraject was er in eerste instantie nood aan een oplossing voor de planning van projecten en resources. Ze maakten de keuze om aan de slag te gaan met Visual Planning, aangeboden en ondersteund door het Build Software team.

Projectontwikkelaar Dockx is enthousiast over implementatie Build-Software

Dockx projectontwikkelaar kiest Build-Software voor zijn digitalisering. 'Projectontwikkeling brengt een complexiteit aan bedrijfsprocessen met zich mee. Build-Software heeft dit  allemaal eenvoudig gecapteerd in hun software.'   In deze video is Pieter van Dockx alvast enthousiast over de mogelijkheden van Build-Software.

De Wase bouwgroep Real Corporation kiest Build Software voor de verdere automatisering.

Real Corporation digitaliseert met Build-Software. De totaalaanpak van calculatie, over planning tot uitvoering van Build Software gaven de doorslag. Alsook de standaard integratie met Exact Online en standaard rapporteringsmogelijkheden met Build Analytics waren een belangrijk factor in de beslissing.

Marchetta Familiebouwers, klaar voor digitalisering

Marchetta Familiebouwers, onder leiding van de 2de  generatie; Cerina, Claudia en Gianni Marchetta is al sinds 1985 kwaliteitsvolle woningbouwer met een sterke betrokkenheid bij het verhaal en de begeleiding van hun klanten. Om het bedrijf verder uit te bouwen en operationeel te ondersteunen, zochten ze een geschikte oplossing die hierin een centrale rol kon spelen. Met de ‘Best-Of-Breed’ oplossing van Build-Software, werd na enkele sessies al duidelijk welke meerwaarde het partnership zou bieden.

Multidisciplinair team creëert rijk en compleet IT-landschap

Hoe stroomlijn je de activiteiten binnen een grote bouwgroep met vestigingen in binnen- en buitenland? Yves Biesmans, gedelegeerd bestuurder van Tectum Group, vertelt hoe een multidisciplinair team een nieuw IT-landschap voor Tectum ontwikkelde rond Build Software.