Evenementen

Bouwwerken Huysmans transformeert met Build-Software

In een tijd waarin technologische vooruitgang de sleutel is tot succes, omarmt Bouwwerken Huysmans een nieuwe fase van innovatie en efficiëntie.

De toekomst van BIM in de bouw

Ben jij klaar om de toekomst van BIM in de bouw te ontdekken?

Bezoek Build-Software op Digital Construction Brussels

Bezoek Build-Software op Digital Construction Brussels

Ontdek de toekomst van bouwbeheer met Bouwbedrijf Stessens en Build-Software

We zijn verheugd om onze nieuwe klant, Bouwbedrijf Stessens, te verwelkomen in de digitale revolutie van bouwbeheer met behulp van de geavanceerde softwareoplossing van Build-Software.

Webinar Visual Planning 24/8: Optimaliseer uw materieelbeheer én personeelsplanning met Visual Planning

Optimaliseer uw materieelbeheer én personeelsplanning met Visual Planning

We nodigen u graag uit voor het webinar “Optimaliseer uw materieelbeheer én personeelsplanning met Visual Planning” op donderdag 24 augustus om 13u30. Dit webinar werpt een diepgaande blik op de veelzijdigheid van Visual Planning.

Ontdek de nieuwe website van Build-Software

Trots kondigen wij de nieuwe website van Build-Software aan. Onze nieuwe website heeft niet alleen een nieuwe look and feel, maar is ook sneller, gebruiksvriendelijker en sluit perfect aan bij de noden van onze klanten in de bouwsector.

Roels uit Ternat digitaliseert met Build-Software

De digitalisering van Roels uit Ternat met Build-Software heeft het bedrijf een grote stap voorwaarts gebracht. Roels gebruikt nu een standaardoplossing voor de bouwsector.

Bolckmans start een digitale samenwerking met Build-Software

Bolckmans, toonaangevend bouwbedrijf binnen de industriebouw uit Hoogstraten, is recentelijk een digitale transformatie gestart met Build-Software.

Ibens nv kiest voor een nieuw ERP systeem bij Build-Software

Afgelopen vrijdag mocht Build-Software langs gaan bij Ibens nv voor het ondertekenen van het nieuwe contract voor de implementatie van een nieuw ERP systeem.

Danneels bouwt zijn toekomst verder uit met Build-Software

Om de groei en continuïteit te verzekeren startte Bouwkantoor Danneels begin 2022 de zoektocht naar een nieuwe ERP oplossing.

Ontdek de oneindige
mogelijkheden van
Build-Software