Sectoren

De bouwsector is een heel diverse sector met
zijn eigen kenmerken en uitdagingen

De bouwsector is een heel diverse sector met zijn eigen kenmerken en uitdagingen. Dat heeft Build-Software dankzij zijn jarenlange samenwerking met bouwbedrijven goed begrepen. Onze software is specifiek voor de bouw ontwikkeld en ondersteunt elk type bouwonderneming met oplossingen voor o.a. calculaties, vorderingsstaten en tijdsregistratie.

ALGEMENE AANNEMERS

Hoe beheer je je bouwprojecten zo efficiënt mogelijk van start tot oplevering? Build-Software reikt je heel wat oplossingen aan, zoals snelle calculaties, de registratie van medewerkers en materieel, alsook uitgebreide rapporteringsmogelijkheden.

WEGENBOUW & INFRASTRUCTUUR

Infrastructuurprojecten zijn bijzonder uitdagend. Build-Software helpt je om snel en gepast op overheidsopdrachten te reageren via zijn standaardbestekken en vlotte calculaties. Onze oplossing vereenvoudigt ook je project- en kostenbeheer met bv. een grafische projectplanning en tijdsregistratie voor mobiele medewerkers.

AFWERKINGS- & INSTALLATIEBEDRIJVEN

Elk afwerkings- of installatiebedrijf heeft zijn eigen specialiteit en werkwijze. Build-Software laat je daarom toe om vrij je eigen artikelenbibliotheek en calculatieformules in te stellen. Ons voorraadbeheer regelt je aankopen op een simpele manier en vormt de perfecte basis voor een webshop.

PROJECTONTWIKKELAARS

Zelfs de meest complexe bouwprojecten worden eenvoudig met Build-Software. Je verliest nooit meer het overzicht over je projecten dankzij onze specifieke oplossingen, zoals een gefaseerde workflow, master- en subprojecten, en ons centrale documentbeheer.

STUDIEBUREAUS

Alles draait om precisie en inzicht. Build-Software is daarin de perfecte partner. Onze oplossing ondersteunt je calculatieprocessen van offerte tot facturatie. Ons dashboard geeft je bovendien een helder overzicht van je projecten.

Neem contact op met
Build-Software?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Wij nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.    Ontdek de kracht van
    Build-Software voor jouw
    bouwbedrijf