Over Build-Software

Over Build-software

Al sinds 1997 bouwt ons team gespecialiseerde software voor de bouw. Het resultaat? Build-Software is een state-of-the-art oplossing die alle domeinen van de bouwsector ondersteunt, van algemene bouwbedrijven, wegenbouw en infrastructuur, afwerking en installatie, projectontwikkeling tot studiebureaus.

Digitaliseringspartner voor de bouw

Als digitaliseringspartner stippelen we samen jouw toekomstvisie en strategie uit. Dankzij onze best-of-breed-aanpak kunnen we de ideale ICT-omgeving samenstellen met de beste oplossingen voor de behoeften van elke klant. Daarmee onderscheiden we ons van klassieke all-in ERP-systemen. Build-Software is internationaal, meertalig, multifunctioneel en je behoudt het globale overzicht. Het is bovendien eenvoudig te upgraden, schaalbaar en flexibel. Twijfel je nog? Ga dan zeker eens kijken naar onze indrukwekkende lijst aan klanten referenties. Benieuwd? Neem vandaag nog contact op, voor een demo van onze oplossingen.

Best of breed aanpak

One size fits all? Niet bij Build-Software! Met een best of breed aanpak wordt de eigen IT- architectuur met data-warehouse gekoppeld met diverse toepassingen. In overleg met de klant stellen we de ICT-omgeving samen met de oplossingen die het best passen bij de behoeften en noden van de klant. Daarmee onderscheiden we ons van de klassieke all-in ERP systemen.

Onze diensten

De bouw kent heel wat uitdagingen: prijsstijgingen volgen elkaar in een recordtempo op, marges worden kleiner, klanten mondiger en de wettelijke verplichtingen complexer. Om concurrentieel te blijven is het cruciaal om je bedrijfsprocessen te optimaliseren. Als digitaliseringspartner kan Build-Software je hierbij helpen. Wij kijken verder dan onze neus lang is. We bieden onafhankelijk advies, begeleiden je tijdens de implementatie van je IT-oplossing en leiden je medewerkers op. Sinds mei 2016 is Build-Software erkend als dienstverlener door het Vlaamse Agentschap Ondernemen. Daardoor komen ons IT-advies en onze opleidingen in aanmerking voor de kmo-portefeuille. Je kan dus op subsidies van de Vlaamse overheid rekenen. Wil je meer weten? Bezoek www.vlaio.be of neem contact op met één van collega’s.

Onze partners

Om deze best of breed aanpak mogelijk te maken, werken we samen met een aantal partners. De oplossingen die zij bieden zijn, net zoals Build-Software, state-of-the-art toepassingen in hun specifiek domein. Door deze modulaire opbouw en agale implementatie-aanpak halen onze klanten bijzonder snel rendement uit hun investering.

Ontdek de oneindige
mogelijkheden van
Build-Software