Uitgebreid crm-systeem voor bouwprojecten

Uitgebreid crm-systeem voor bouwprojecten

Een uitgebreid en flexibel CRM-systeem bespaart je heel wat tijd. Build-Software verzamelt al je contacten en hun gegevens op één centrale plaats. Dankzij het XRM creëer je bovendien een veelvoud van relaties zonder het overzicht te verliezen.

Veelzijdige relaties via XRM

Bij een bouwproject zijn uiteenlopende partijen betrokken. Het eXtendedRelationship Management of XRM van Build-Software laat toe om elke relatie precies en veelzijdig te definiëren, of het nu gaat over de architect, projectleiders, een keuringdeskundige of leads en klanten. Zo kan je vlot de juiste contactpersoon binnen de onderneming waarmee je samenwerkt, opzoeken.

Gedetailleerde informatie voor elke relatie

Je hebt de mogelijkheid om klanten en prospecten in opportuniteiten in te delen zodat doelgroepen ontstaan die beschikbaar zijn voor de salesacties. De onderaannemers en leveranciers kan je dan weer indelen in inkoopcategorieën zodat een soort “gele gids” ontstaat. Verder vind je in het CRM-systeem alle adressen terug die nodig zijn om een vlotte facturatie en de ontvangst of afhaling van goederen te garanderen.

CRM-systeem wordt knooppunt voor bouwprojecten

Dankzij het centrale CRM-systeem koppel je de relaties en contacten gemakkelijk aan de juiste projecten, calculaties, prijsaanvragen, offertes, werven, vorderingsstaten, bestellingen en contracten. Tijdens elke fase van het bouwproces heb je zo een volledig overzicht van alle betrokkenen en de communicatie met hen.

Ontdek de oneindige
mogelijkheden van
Build-Software