Efficiënt op prospectie in de bouw

Efficiënt Op Prospectie In De Bouw

De bouw is een uitdagende sector. De marges staan er niet alleen onder druk, maar klanten worden ook veeleisender. Build Software heeft diverse oplossingen ontwikkeld die de prospectie naar nieuwe klanten vergemakkelijken. We helpen je bijvoorbeeld om sneller op leads in te spelen en aan de vereisten van klanten te voldoen.

Een Crm-systeem Voor De Bouwsector

Bewaar alle leads en relaties met betrekking tot een bouwproject op één centrale plaats. Zo vind je meteen alle nodige informatie terug, waardoor je makkelijker salesacties opzet en de dienstverlening aan klanten kan verbeteren.

Efficiënt Gebruik Van Meetstaten En Bestekken

Kopieer opmetingen en prijzen niet langer van het ene naar het andere Excel-bestand. Je importeert meetstaten heel eenvoudig in Build Software en beschikt binnen de toepassing over diverse standaardbestekken.

Razendsnelle Calculaties En Gedetailleerde Offertes

Stel je offertes in een mum van tijd op met onze snelle calculaties. Door de intuïtieve interface volstaan enkele klikken om de meest precieze offertes te maken.

Eenvoudige Opvolging Van Overheidsopdrachten

Neem eenvoudiger deel aan overheidsopdrachten dankzij onze snelle calculaties en heldere workflow. Met behulp van de meegeleverde standaardbestekken laat je je offerte precies aansluiten bij de verwachtingen van de uitbestedende instantie.

Build Software helpt je je rendementen
te bewaken
. Contacteer ons voor
meer informatie