Overzichtelijk aankoop- en voorraadbeheer

Overzichtelijk aankoop- en voorraadbeheer

Behoud het overzicht over je bestellingen en voorraden. Build-Store, onze module voor aankoop- en voorraadbeheer, biedt je een soepele workflow van bestelling tot levering aan de eindklant.

Voorraadbeheer in enkele klikken

Plaats je bestellingen vlot bij je leveranciers dankzij de sobere opbouw van Build Store. Ook de volgende stappen in het aankoopproces, zoals de ontvangst van de goederen in het magazijn en de verzending naar de klant, verwerk je in slechts enkele klikken. Het wordt dus bijzonder eenvoudig om de status van een bestelling of de voorraden op te volgen.

 
 

Gebruiksvriendelijke software voor Product Information Management (PIM)

Je kan de diverse goederen die je bedrijf gebruikt en/of verkoopt, onderbrengen in een uitgebreide catalogus. Die vormt de basis voor het Product Information System (of PIM-systeem) van Build Store en groepeert de producten op basis van hun relevante kenmerken. Zo vind je precies wat de klant zoekt.

Voorraadbeheer voor webshop

Door die beschrijvingsmogelijkheden vormt je productcatalogus in Build Store de perfecte basis voor je webshop of toonbankverkoop. Alle ingrediënten zijn immers al nauwkeurig beschreven en aan je voorraden gekoppeld. Geef je verkoop daarom een boost via deze nieuwe kanalen

 

Ontdek de oneindige
mogelijkheden van
Build-Software