Kostenbeheer

Geautomatiseerd kostenbeheer

Het kostenbeheer voor een bouwonderneming is geen sinecure. Een inaccuraat beheer kan zelfs het voortbestaan van je bedrijf in gevaar brengen. Build-Software heeft daarom diverse oplossingen ontwikkeld die de registratie van kosten vereenvoudigen en automatiseren

Registratieoplossingen voor medewerkers en materieel

Vereenvoudig de administratie met betrekking tot je werfpersoneel en materieel via onze app Build Mobile of de integratie met Geodynamics, RAM Mobile Data of Clear Digital.

Tijdsregistratie in de bouw​

Leef je verplichtingen als bouwbedrijf na met behulp van onze oplossingen voor tijdsregistratie in de bouw. Je medewerkers melden zich eenvoudig aan op de werf, waarna hun gegevens doorstromen naar Checkinatwork en de backoffice van Build-Software.

Doorgedreven materieelbeheer

Je weet precies waar en in welke staat je materieel zich bevindt dankzij ons alomvattende materieelbeheer. Je medewerkers kunnen het makkelijk boeken in ons centrale systeem, terwijl je zelf een gedetailleerd overzicht van de kosten kan bijhouden.

Aankoop- en voorraadbeheer​

Volg je bestellingen en voorraden makkelijk op met Build Store. Onze oplossing beperkt zich tot de essentie, waardoor je nooit het overzicht verliest. Je creëert vlot een uitgebreide catalogus die als basis voor een webshop kan worden gebruikt.

Automatische boeking van facturen

Verwerk inkomende facturen zoveel mogelijk automatisch en bespaar veel tijd. Dankzij de integratie van je boekhoudsoftware met Build kan je facturen scannen, het resultaat controleren en goedkeuren. Bovendien worden de factuurgegevens uitgewisseld, zodat je ze in je kosten kan opnemen.

Uitvoeringsstaten

Bewaak de cashflow van je bouwbedrijf met onze uitvoeringsstaten. Ze tonen je de omvang van je onderhanden werk en geven zo een accurate prognose van je toekomstige verkoop.

Neem contact op met
Build Software?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Wij nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.


    Build-Software helpt jou met
    het bewaken van je rendementen.