Onze partners

Partners

Microsoft 

 

Build-Software is  Microsoft Gold Partner voor Application Development, en daar zijn we trots op! Onze klanten profiteren van deze sterke samenwerking en erkenning, onze software wordt ontwikkeld op het solide Microsoft framework, volgens de hoogst gespecificeerde standaarden. Samen met Microsoft bouwen we aan een digitale toekomst die stevig verankerd is in prestatie, betrouwbaarheid en vooruitgang. Ervaar de kracht van technologie via onze Microsoft-gebaseerde oplossingen en ontdek hoe we samen jouw projecten op een solide fundering kunnen verankeren.

Embuild

 

Build-Software en Embuild, dat is een partnerschap dat technologie en de bouwsector verbindt. Build-Software is een state-of-the-art oplossing die alle domeinen van de bouwsector ondersteunt, terwijl Embuild fungeert als onze structurele partner én als confederatie voor de bouw.

Voor leden van Embuild hebben we iets speciaals in petto: een exclusieve korting! We geloven in toegankelijke technologie en willen mee bouwen aan de digitalisering van de bouwsector. Ben je lid van Embuild? Vraag ons dan naar je ledenvoordeel zodat we samen kunnen werken aan efficiëntere bouwprocessen.

Visual Planning

 

De planningssoftware van Visual Planning® vergroot de productiviteit van uw team door informatie real-time te delen en inzicht te bieden in alle projecten en taken, beschikbare tijd en kosten. Wijs taken toe, verdeel resources en deel agenda’s met collega’s, klanten en leveranciers. 

 

Visual Planning® is zeer eenvoudig te koppelen met andere toepassingen. Zo hebben wij een perfecte planningstool geïntegreerd voor de bouw en communiceren de meest-voorkomende boekhoudprogramma’s moeiteloos met ons systeem.

Integraties

Accounting software

 

Als aannemer wil je de administratieve verwerking van je bouwprojecten tot een minimum beperken. Het hele proces van project tot jaarresultaten met een paar muisklikken doorlopen? Dat kan, dankzij de integratie van Build-Software met verschillende boekhoud software paketten. 

 

GeoDynamics

 

De loonadministratie van een bouwbedrijf is geen eenvoudige klus. Build-Software tekende daarom een samenwerkingsovereenkomst met GeoDynamics. Zo kan data uit de tijdregistratiesystemen van het Kortrijkse bedrijf nog gemakkelijker verwerkt worden in je eigen IT-oplossing.

Companyweb

Autodesk construction tool

Ontdek de oneindige
mogelijkheden van
Build-Software