Afwerkings & installatiebedrijven

Afwerkings - en installatiebedrijven

Elk afwerkings- of installatiebedrijf heeft zijn eigen specialiteit en werkwijze. Build-Software laat je daarom toe om vrij je eigen artikelenbibliotheek en calculatieformules in te stellen. Ons voorraadbeheer regelt je aankopen op een simpele manier en vormt de perfecte basis voor een webshop. Verken snel de vele mogelijkheden!

Efficiënt op prospectie

Vereenvoudig je relatiebeheer met ons veelzijdige CRM-systeem. Het bewaart alle gegevens op één centrale plaats en koppelt ze aan de juiste projecten, zodat je snel de juiste persoon kan contacteren.

 

Stel vliegensvlug gedetailleerde offertes op in ons calculatieprogramma. Je kan meetstaten en tekeningen inlezen, zodat je ze als basis voor je calculaties kan gebruiken. Daarna koppel je gewoon je artikelenbibliotheken en calculatieformules aan de juiste posten.

 

Wil je makkelijker nieuwe projecten binnenhalen? Lees meer over onze oplossingen:

Gestroomlijnd projectmanagement

Plan je projecten in een mum van tijd in met behulp van onze gebruiksvriendelijke workflows, projectplanning en taakbeheer. Je vindt plannen, contracten en e-mails ook makkelijk terug in ons centrale documentbeheer. Dankzij de integratie met Bricsys wissel je ze bovendien vlot uit in het kader van BIM.


Kies voor een georganiseerd projectmanagement. Ontdek onze oplossingen:

Samenwerking met onderaannemers en leveranciers

Werk eenvoudiger samen met onderaannemers en leveranciers. In Build-Software zet je een calculatie moeiteloos om in een prijsaanvraag die je met een klik naar de juiste onderaannemers en leveranciers verzendt. Wanneer je aan de hand van onze prijsvergelijking de meest geschikte partner hebt gekozen, stel je in Build een onderaannemingscontract of bestelbon op. Die vormt later de basis voor je vorderingsstaat onderaannemer of leveringsbon. De overige kosten kan je flexibel invoeren via een kostenbon. Wil je de samenwerking met onderaannemers en leveranciers stroomlijnen?

Geautomatiseerd kostenbeheer

Verzeker de rentabiliteit van je bouwonderneming met behulp van ons geautomatiseerde kostenbeheer. Enerzijds registreren je medewerkers zelf hun werktijden, hun verplaatsingen en het gebruik van materieel.


Anderzijds volg je bestellingen en kosten makkelijk op binnen onze modules voor voorraadbeheer, inkomende facturen en uitvoeringsstaten. Je verliest geen enkele kost meer uit het oog en kan je toekomstige cashflow nauwkeurig inschatten.


Probeer je meer vat op je kosten te krijgen? Ontdek onze oplossingen voor:

Facturatie afgestemd op aannemers

Zoek je een facturatieprogramma dat raad weet met vorderingsstaten en verrekeningen? Onze oplossing verwerkt ze bijzonder soepel, zodat je je tijd aan je eigenlijke activiteiten kan besteden. Ook factureren doe je flexibel op basis van de voortgang van je project of de ingegeven kosten. Ten slotte laat de integratie met je boekhoudpakket je toe om de verstuurde facturen automatisch te boeken en op te volgen.


Maak kennis met ons facturatieprogramma voor de bouw. Het garandeert de vlotte verwerking van:

Performante projectrapportering

Volg de rentabiliteit van je projecten op met onze uitgebreide rapporteringsmogelijkheden. Aan de hand van je calculaties en kostenbeheer voer je nacalculaties uit in een mum van tijd. Dankzij onze datawarehouse kan je ook rapporten opstellen over vrijwel elk aspect van je projecten.


Je financiële administratie wordt verder vergemakkelijkt door onze naadloze workflow. Een paar klikken volstaan om facturen te verzenden en in de boekhouding op te nemen.


Behoefte aan meer inzicht in je aannemingsprojecten?

Ontdek deoneindige
mogelijkheden van
Build-Software.