Projectontwikkelaars

Projectontwikkelaars

Zelfs de meest complexe bouwprojecten worden eenvoudig met Build-Software. Je verliest nooit meer het overzicht over je projecten dankzij onze specifieke oplossingen zoals een gefaseerde workflow, master- en subprojecten, en ons centrale documentbeheer. Ontdek hieronder al onze oplossingen voor projectontwikkelaars.

Doelgericht op prospectie

Prospecteer doeltreffender naar nieuwe gronden en klanten met ons centrale CRM-systeem. Je hoeft een relatie maar een keer toe te voegen om ze nadien flexibel aan de juiste projecten te koppelen. Ook je calculaties en offertes maken we efficiënter door meetstaten te importeren en bibliotheken te benutten. Je offertes worden zo preciezer zonder dat het je veel moeite kost. Ongetwijfeld een troef om prospecten te overtuigen. Vereenvoudig je salesactiviteiten met Build-Software. Lees meer over onze oplossingen:

Helder projectmanagement

Behoud te allen tijde het overzicht over je projecten. Van bij de start tonen Builds haalbaarheidsstudies of een mogelijk project rendabel zal zijn of niet. Vervolgens laat de module voor master- en subprojecten toe om grootschalige bouwprojecten uit te splitsen en makkelijker te beheren. Je wordt daarbij verder ondersteund door onze gefaseerde workflow, grafische projectplanning en het taakbeheer.

 

Werfverslagen, contracten, e-mails … vind je snel terug in ons centrale documentbeheer. Dankzij de integratie met Bricsys kan je ze bovendien eenvoudig delen in het kader van BIM. Ook dat maakt het beheer van grootschalige projecten simpeler.

 

Kijk je uit naar mogelijkheden om je projectmanagement te vereenvoudigen?

Samenwerking met onderaannemers en leveranciers

Je onderaannemers en leveranciers spelen een belangrijke rol in het goede verloop en de winstgevendheid van je projecten. Vraag en vergelijk eenvoudig prijzen vanuit Build-Software. Zodra je de meest geschikte partners hebt gekozen, stel je in Build-Software vlot een onderaannemingscontract of een bestelbon op. Die zet je op een later ogenblik weer om in een vorderingsstaat onderaannemer of leveringsbon. De overige kosten kan je flexibel invoeren via een kostenbon. Wil je de samenwerking met onderaannemers en leveranciers stroomlijnen?

Accuraat kostenbeheer

Bewaak de kosten van je bouwprojecten met ons gestroomlijnde kostenbeheer. Je medewerkers kunnen hun werktijden en verplaatsingen bijvoorbeeld registreren in onze app Build Mobile. Daarnaast zorgt de integratie met je boekhoudsoftware ervoor dat je inkomende facturen doorstromen tot je projecten in Build, waar je ze aan de juiste post koppelt. Verder volg je je cashflow simpel op met onze uitvoeringsstaten.

 

Probeer je je kosten onder controle te houden?

Vlotte facturatie

Verzeker de correcte facturatie van je bouwprojecten met Build-Software. Onze oplossing verwerkt meer- en minderwerken flexibel in de loop van het project. Bovendien creëert ze makkelijk facturen op basis van een facturatieschema, de gebruikte materialen of vrije facturen. Je kan ook een gedetailleerd verslag over de kosten toevoegen, wat de transparantie naar de klant toe vergroot. Wanneer je Build met je boekhoudsoftware integreert, geniet je ten slotte van de automatische registratie van je facturen. Profiteer van een vlotte facturatie.

Performante projectrapportering

Volg de rentabiliteit van je projecten op met onze uitgebreide rapporteringsmogelijkheden. Aan de hand van je calculaties en kostenbeheer voer je nacalculaties uit in een mum van tijd. Dankzij onze datawarehouse kan je ook rapporten opstellen over vrijwel elk aspect van je projecten. 

 

Je financiële administratie wordt verder vergemakkelijkt door onze naadloze workflow. Een paar klikken volstaan om facturen te verzenden en in de boekhouding op te nemen.

 

Behoefte aan meer inzicht in je aannemingsprojecten?

Ontdek de oneindige
mogelijkheden van
Build-Software.