Facturatie

Facturatie aangepast aan de bouw.

De bouwsector vraagt om een specifieke facturatieoplossing, die de klassieke ERP-systemen niet in huis hebben. Build-Software speelt wel helemaal in op je behoeften met aangepaste oplossingen voor:

Vorderingsstaten

Maak en verstuur vorderingsstaten in enkele klikken. De gefaseerde workflow van Build-Software volgt je werven nauwgezet op en verzamelt de nodige gegevens voor je vorderingsstaten. Die vorderingsstaten maak je zo gedetailleerd als je zelf of de klant wil, met bijvoorbeeld aangepaste periodes, subtotalen per lot of de toepassing van herzieningsformules.

Meer - en minderwerken​

Verlies verrekeningen niet langer uit het oog dankzij onze gebruiksvriendelijke oplossing voor meer- en minderwerken. Je creëert eenvoudig een aangepaste offerte die je naar de klant en onderaannemers kan sturen. De kosten voor extra werken koppel je aan de nieuwe posten, zodat je de rentabiliteit van je projecten goed kan opvolgen.

Uitgaande facturen

Factureer snel en nauwgezet met onze facturatiemodule voor de bouw. Of je nu vorderingsstaten, vrije facturen of regiewerken wil verwerken, de workflow van Build regelt het allemaal op een natuurlijke manier. Door de integratie met je boekhoudpakket kunnen je facturen zelfs automatisch worden geboekt.

Neem contact op met
Build Software?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Wij nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.


    Build-Software helpt jou met
    het bewaken van je rendementen.