Vlot uitgaande facturen versturen

Vlot uitgaande facturen versturen

Creëer je uitgaande facturen in een handomdraai dankzij de natuurlijke workflow van Build-Software. Vorderingsstaten, vrije facturen en regiewerken gaan naadloos over naar je boekhouding.

Facturen aangepast aan de bouwsector

Geniet van de snelheid en het gebruiksgemak waarmee Build-Software factureert. Ons programma laat je toe om eenvoudig facturen op te stellen op basis van:

vorderingsstaten
vrije facturen die al dan niet aan een project worden gekoppeld;
de gepresteerde tijd en gebruikte materialen voor regiewerken bij losse opdrachten en binnen projecten;
een facturatieschema dat je zelf instelt.

Conforme en transparante facturen

Je uitgaande facturen zijn steeds conform de heersende financiële regelgeving, zoals die voor korting contant. In het kader van e-facturatie kan je ook het juiste digitale bestand aanmaken voor het Mercurius-platform van de Vlaamse overheid. Verder is het mogelijk om aan je facturen een gedetailleerd verslag toe te voegen over de aangerekende kosten en prestaties. Het vergroot de transparantie en ongetwijfeld ook de tevredenheid van je klanten.

Automatische boeking van je uitgaande facturen

Ten slotte bewaar je het overzicht over je financiën via onze module “Te ontvangen facturen” die je inkomsten voorspelt, en de factuurrapporten. Je kan je uitgaande facturen tevens exporteren naar WinBooks, Adfinity, Exact Online, Unit4, MS. Dyn365 F&O, MS Business Central & Expert/M Plus (Wolters Kluwer), zodat ze automatisch in je boekhouding worden verwerkt.

 

Stuur jij facturen ook liefst
zo snel mogelijk de deur uit?