Registratieoplossingen voor mobiele medewerkers

Registratieoplossingen bij voor
mobiele medewerkers

Verlicht de administratie voor je werfpersoneel met onze registratieoplossingen voor mobiele medewerkers. Zij geven hun werktijden gewoon in via hun smartphone. Builds backoffice doet de rest.

Registratie via build mobile

Je mobiele medewerkers registreren hun werktijden en verplaatsingen rechtstreeks vanop de werf dankzij onze app Build Mobile. De gegevens vertrekken naar de backoffice van Build-Software waar ze als basis voor de berekening van de mobiliteits- en verplaatsingsvergoeding dienen, en worden gebundeld voor je sociaal secretariaat. Indien nodig stromen de gegevens eveneens door naar Checkin@work, zodat je steeds in orde bent met je wettelijke verplichtingen.

Andere registratieoplossingen voor mobiele medewerkers

Uiteraard heb je binnen Build-Software ook de mogelijkheid om manueel ingevulde timesheets in te voeren of de registratieoplossingen van derden te gebruiken. Onze software integreert bijvoorbeeld met Geodynamics, RAM Mobile Data en Clear Digital. Op die manier beschik je over een bijzonder volledige oplossing voor tijdregistratie in het kader van Checkinatwork en track-and-trace.

Benieuwd naar onze registratieoplossingen?

Ontdek de oneindige
mogelijkheden van
Build-Software.