Tijdsregistratie vanop de werkplaats

Tijdsregistratie vanop de werkplaats

Tijdsregistratie of aanwezigheidsregistratie speelt een steeds belangrijker rol in de bouw. Voldoe eenvoudig aan de wettelijke verplichtingen én verlicht je loonadministratie met behulp van onze software.

Tijdsregistratie in het kader van Checkinatwork

Voor vele bouwbedrijven is tijdsregistratie een onontkoombaar gegeven. Build-Software helpt je om je wettelijke verplichtingen na te komen door gebruiksvriendelijke oplossingen aan te bieden.

Via onze app Build Mobile kan je werfpersoneel zelf zijn aanwezigheid op een werkplaats registreren. Ook onze partners RAM Mobile Data, Geodynamics en Clear Digital bieden diverse oplossingen voor tijdsregistratie. Telkens stromen de gegevens door naar Checkinatwork en de backoffice van Build-Software.

Eenvoudige administratie en rapportering

In Build-Software bereken je vlot de mobiliteits- en verplaatsingsvergoeding. Je bereidt er de loongegevens voor die je vervolgens, in een pakket naar je sociaal secretariaat kan verzenden.

Daarnaast kan je de gegevens uit de tijdsregistratie analyseren per medewerker, per dag of per werf. Zo weet je meteen of je resources efficiënt worden ingezet en hoe de kosten voor een bepaald project evolueren.

Op zoek naar een gebruiksvriendelijke oplossing voor tijdsregistratie?

Ontdek de oneindige
mogelijkheden van
Build-Software.