Onderaannemers & leveranciers

Succesvol samenwerken met onderaannemers en leveranciers

Als bouwbedrijf werk je zelden alleen. Onderaannemers voeren specifieke klussen voor je uit of springen in bij pieken, terwijl je leveranciers het juiste materiaal op het juiste moment moeten bezorgen. Build-Software leidt al die samenwerkingen in goede banen via aangepaste oplossingen:

Prijsaanvragen

Gebruik je meetstaat of materiaallijst om snel de prijzen bij je onderaannemers en leveranciers op te vragen. De juiste diensten, materialen en hoeveelheden neem je met een paar klikken over.

Prijsvergelijkingen

Heb je een antwoord van je onderaannemers of leveranciers ontvangen? Lees het in Build-Software in en leg de prijzen naast elkaar. Zo kies je makkelijk de juiste partners.

Bestelbonnen, leveringsbonnen en kostenbonnen​

Zodra je de meest geschikte leverancier hebt gevonden, bevestig je je bestelling simpel met onze overzichtelijke bestelbonnen. De leveringen en bijhorende facturen registreer je daarna vlot in Build-Software. De kostenbonnen laten je dan weer toe om onvoorziene of algemene kosten flexibel in te voeren. Daardoor kan je alle kosten op een gebruiksvriendelijke manier verzamelen tijdens de uitvoering van een project.

Contracten voor onderaannemers

De precieze diensten en prijzen van onderaannemers leg je vast in aangepaste contracten. Ze staan garant voor de correcte uitvoering van de werken en zijn in Build-Software eenvoudig aan te maken.

Vorderingsstaten voor onderaannemers​

De sluitsteen voor een geslaagde samenwerking is de facturatie via vorderingsstaten voor onderaannemers. Ze laten je toe om de afspraken makkelijk op te volgen en de facturen van de onderaannemers op de vorderingsstaten voor de eindklant af te stemmen.

Neem contact op met
Build Software?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Wij nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.    Build-Software helpt jou met
    het bewaken van je rendementen.