Projectmanagement

Projectmanagement ten dienste van bouwbedrijven

Bouwprojecten kunnen behoorlijk complex worden door de specifieke wensen van klanten en de strengere regelgeving. Build-Softwares projectmanagement vereenvoudigt je administratie, zodat je je op de vakkundige uitvoering kan concentreren. Ontdek hieronder onze oplossing voor projectmanagement:

Correcte haalbaarheidsstudies​

Bereken de kosten en opbrengsten van een bouwproject tot in detail, nog voor het project van start gaat. Onze haalbaarheidsstudies helpen je om de winstgevendheid van je onderneming te bewaken.

Digitale werven en masterprojecten​

Beheer je bouwprojecten makkelijk met onze modules voor werven en masterprojecten. De gegevens uit je offerte stromen gewoon door en kunnen flexibel worden bewerkt.

Gestroomlijnde workflow

Laat je software je bedrijfsprocessen minutieus opvolgen en aansturen via onze geïntegreerde workflow. Geen taak wordt vergeten, de status van je project is meteen duidelijk.

Gebruiksvriendelijke projectplanning

Check de beschikbaarheid van de beschikbare resources in onze grafische projectplanning, en plan de uren van je servicemedewerkers met een paar muisklikken.

Gestructureerd taakbeheer​

Volg de taken vanuit de workflows en projectplanning makkelijk op dankzij ons taakbeheer. Ze zullen sneller worden opgepikt, waardoor de klanttevredenheid stijgt en de facturatie sneller verloopt.

Centraal documentbeheer

Bewaar je documenten volledig digitaal en centraal. Build-Software verzamelt ze op één plek en koppelt ze flexibel aan de juiste dossiers, klanten en onderaannemers.

Integratie van bim

Werk vlotter samen met de andere bouwpartners dankzij onze BIM-oplossingen, zoals de integratie met Bricsys en het inlezen van Parabuild- en Vlecad-tekeningen.

Neem contact op met
Build Software?

Heb je nog vragen? Stel ze gerust! Wij nemen zo snel mogelijk terug contact met je op.


    Build-Software helpt jou met
    het bewaken van je rendementen.