Vlotte financiële administratie voor bouwbedrijven

Vlotte financiële administratie voor bouwbedrijven

Vereenvoudig de financiële administratie voor je bouwbedrijf met onze naadloze workflow. Je houdt meer tijd over voor je kernactiviteiten én zet steeds de juiste prijs.

Overzichtelijk kostenbeheer

Bewaak de rentabiliteit van je bedrijf door de diverse oplossingen van Build-Software ten volle te benutten. Je volgt de kosten van je werven bijvoorbeeld makkelijk op via ons kostenbeheer dat de gegevens vanuit de tijdregistratie, het materieel- en voorraadbeheer, alsook de inkomende facturen verzamelt. Dankzij het overzichtelijke dashboard weet je meteen of de projecten goed verlopen. Het biedt werfleiders ook de mogelijkheid om inkomende facturen te visualiseren, af te drukken en goed te keuren.

Een competitieve prijszetting

De gegevens uit het kostenbeheer vormen een accurate basis voor je nacalculaties. Je ziet duidelijk welke elementen je uiteindelijke kostprijs beïnvloedden en kan gerichte aanpassingen doorvoeren, zoals een nieuwe prijs voor bepaalde posten of besparingen in de transportkosten. Daardoor zullen je toekomstige offertes altijd competitief zijn.

Snelle facturatie

Bovendien stel je je uitgaande facturen razendsnel op. Je selecteert de juiste posten voor een vorderingsstaat, rekent kosten eventueel in regie aan of maakt een vrije factuur. Build-Software giet je facturen in de gewenste lay-out of het vereiste formaat in geval van e-facturatie. Als je Build-Software met je boekhoudsoftware integreert, stromen je facturen vervolgens door naar de boekhouding.

Performante financiële administratie

Laat je facturen zoveel mogelijk automatisch verwerken en opvolgen. Build-Software integreert met boekhoudprogramma’s zoals WinBooks , Adfinity , Wings en Exact. Daardoor worden factuurgegevens vlot uitgewisseld. Het resultaat is een naadloze omgeving van offerte tot jaarrekening die twee sterke oplossingen voor calculaties en boekhouding combineert. Op die manier is je financiële administratie nog performanter dan bij een all-in-ERP-pakket het geval zou zijn.

Benieuwd naar onze
oplossingen voor
je
financiële administratie?