Studiebureaus

Studiebureaus

In jouw sector draait alles om precisie en inzicht. Build-Software is daarin de perfecte partner. Onze oplossing ondersteunt je calculatieprocessen van offerte tot facturatie. Ons dashboard biedt je bovendien een helder overzicht van je projecten. Lees er hieronder meer over.

Eenvoudig op prospectie

Werf eenvoudiger nieuwe klanten en verbeter je relatiebeheer met ons centrale CRM-systeem. Je hoeft een contact maar een keer in te voeren en koppelt het vlot aan het juiste dossier. Imponeer je klanten vervolgens met je snelle en accurate calculaties. Build-Software laat je toe om vrij je eigen parameters te definiëren, zodat je steeds aan de eisen van je klanten kan voldoen. Onze oplossing giet je berekeningen ten slotte in je eigen huisstijl en verzendt ze naar de betrokkenen. Wil je eenvoudiger prospecteren?

Gestructureerd projectmanagement

Maak je projectmanagement gemakkelijker met behulp van onze geïntegreerd workflow. Zodra een project van start gaat, creëert die de juiste activiteiten en taken. Je plant de beschikbare resources eenvoudig in via onze visuele projectplanning en volgt de taken op in ons overzichtelijke taakbeheer.

 

Verslagen, rapporten, e-mails … vind je snel terug in ons centrale documentbeheer. Dankzij de integratie met Bricsys kan je ze bovendien uitwisselen met het BIM-platform. Ook andere oplossingen stimuleren de samenwerking in het kader van BIM. We denken bijvoorbeeld aan het inlezen van Vlecad- en Parabuild-tekeningen.

 

Kies voor een georganiseerd projectmanagement. Lees meer over onze oplossingen:

Facturatie afgestemd op studiebureaus

Zoek je een facturatieprogramma dat raad weet met vorderingsstaten en verrekeningen? Onze oplossing verwerkt ze bijzonder soepel, zodat je je tijd aan je eigenlijke activiteiten kan besteden. Ook factureren doe je flexibel op basis van de voortgang van je project of de ingegeven kosten. Ten slotte laat de integratie met je boekhoudpakket je toe om de verstuurde facturen automatisch te boeken en op te volgen.

 

Maak kennis met ons facturatieprogramma voor de bouw. Het garandeert de vlotte verwerking van:

Vloeiend kostenbeheer

Beheer je kosten op een gebruiksvriendelijke manier in de loop van een project. Onze app Build Mobile laat jou en je medewerkers toe om werktijden en verplaatsingen simpel te registreren. De gegevens stromen daarna door naar de backoffice in Build-Software, waar je ze kan aanwenden voor de loonadministratie.

Dankzij onze integratie met WinBooks kan je je inkomende facturen scannen en vervolgens aan het juiste dossier in Build-Software koppelen. Je hebt ook altijd de mogelijkheid om kosten via een kostenbon in te geven. Zo heb je te allen tijde een duidelijk zicht op het financiële plaatje van een project.

Bewaak je rentabiliteit met een vlot kostenbeheer. Ontdek de mogelijkheden:

Performante projectrapportering

Volg de rentabiliteit van je projecten op met onze uitgebreide rapporteringsmogelijkheden. Aan de hand van je calculaties en kostenbeheer voer je nacalculaties uit in een mum van tijd. Dankzij onze datawarehouse kan je ook rapporten opstellen over vrijwel elk aspect van je projecten.

 

Je financiële administratie wordt verder vergemakkelijkt door onze naadloze workflow. Een paar klikken volstaan om facturen te verzenden en in de boekhouding op te nemen.

 

Behoefte aan meer inzicht in de projecten van je studiebureau?

Ontdek de kracht van
Build-Software voor jouw
bouwbedrijf