Vorderingsstaten

Vorderingsstaten snel en flexibel opstellen

Stel je vorderingsstaten op met een paar klikken en hou meer tijd over voor je werven. In Build-Software werk je gewoon verder op basis van de gegevens van je offertes en kostenbeheer.

Logische workflow voor vorderingsstaten

Je creëert vorderingsstaten heel natuurlijk dankzij de gefaseerde workflow van Build-Software. Geven de uitgevoerde werken aanleiding tot een vorderingsstaat of moet je die periodiek bezorgen? Dan selecteer je gewoon de posten in kwestie uit je offerte. Op basis van die vorderingsstaat genereer je vervolgens een factuur. De evolutie van je factuur volg je later op aan de hand van het statusbeheer voor vorderingsstaten.

Van vorderingsstaat tot boekhouding

Build-Software zet de logische workflow door tot de boekhouding. Onze software integreert met de meest courante boekhoudpakketten, zoals WinBooks en Adfinity. Op die manier stromen je vorderingsstaten door naar je boekhouding en wordt hun status automatisch opgevolgd. Daarnaast integreert Build-Software met Ms Dynamics NAV, zodat je over een bijzonder volledig ERP-systeem voor de bouw beschikt.

 

Vorderingsstaten aangepast aan jouw bouwbedrijf

Je vorderingsstaten zijn tegelijk flexibel en precies. Zo is het mogelijk om:

periodes zelf te bepalen
hoeveelheden over meerdere facturatieadressen te verdelen
subtotalen per lot te tonen
herzieningsformules en indexaties op posten toe te passen
nulstaten op te roepen
een vrije factuur te creëren en eventueel aan de vorderingsstaat toe te voegen

Uiteraard laat Build-Software je ook toe om je vorderingsstaten een aangepaste lay-out te geven. Ze worden dus in alle opzichten volledig op jouw bedrijf afgestemd.

Ontdek de oneindige
mogelijkheden van
Build-Software