Doorgedreven materieelbeheer

Doorgedreven materieelbeheer

Verlies je materieel nooit meer uit het oog met ons gecentraliseerd materieelbeheer. Build-Software zorgt ervoor dat je medewerkers altijd over performant gereedschap en de juiste materialen beschikken.

Alle materieel op één plaats

Verzamel al je materieel in een centrale catalogus die je eventueel onderverdeeld naargelang van de plaats, het gebruik, het onderhoud … Het laat je toe om het juiste voertuig of gereedschap snel te selecteren.

Dankzij het controlecentrum van Build-Software kan je je materieel bovendien gemakkelijk beheren:

je stuurt het tijdig naar de keuring
je haalt het met een klik terug uit de juiste werf
je volgt de noodzakelijke herstellingen op
je stelt het materieel buiten gebruik als de schade onherstelbaar is of te hoge kosten inhouden

Een simpele workflow voor je materieelbeheer

Je medewerkers boeken de nodige uitrusting via een materieelaanvraag. Die vermeldt de begindatum en een optionele einddatum. De beheerder reserveert de objecten in kwestie en bevestigt de levering.

 

Wanneer zij het materieel naar de volgende werf of het verzamelpunt brengen, kunnen je medewerkers meteen defecten signaleren en herstellingen aanvragen. Zo blijven je tools performant.

 

Track-and-trace

Lokaliseer je voertuigen, gereedschap of materiaal bovendien met de track-and-trace-oplossingen van onze partners, RAM Mobile Data en Geodynamics. Zij tonen je niet alleen waar je materieel zich bevindt, maar verschaffen je ook precieze gegevens over:

de afgelegde ritten
het brandstofverbruik
de draaiuren van machines
de onderhoudskosten

Door de integratie met Build-Software kan je die gegevens perfect in ons materieel- en kostenbeheer gebruiken.

 

Kostenefficiënt materieelgebruik

Voer nadien gedetailleerde nacalculaties uit op basis van de verzamelde gegevens. Zo krijg je een duidelijk zicht op je kosten en kan je je prijszetting aanpassen. Ten slotte helpen onze rijke rapporten je om kostenbesparingen op te sporen.

Wil je meer weten over ons
materieelbeheer?