Prijsaanvraag

Snelle prijsaanvraag bij
onderaannemers en leveranciers

Vraag eenvoudig een prijs aan je onderaannemers en leveranciers vanuit Build-Software. Zodra je over een meetstaat of materiaallijst beschikt, volstaan enkele klikken om je prijsaanvraag te versturen.

Van meetstaat tot prijsaanvraag onderaannemers

Besteed werk makkelijk uit door de gegevens van je calculaties of werven te gebruiken. Verdeel de diverse posten over je onderaannemers aan de hand van hun inkoopcategorieën. Build-Software creëert vervolgens een overzichtelijke Microsoft Excel-lijst die je van de nodige informatie kan voorzien. Dankzij de integratie met Microsoft Outlook verzend je je prijsaanvraag rechtstreeks naar de juiste onderaannemers.

Van materiaallijst tot prijsaanvraag materialen

Bestel meteen de juiste materialen in de juiste hoeveelheden via de artikelen die in je calculaties of werven tot stand kwamen. Je verdeelt ze snel over de juiste leveranciers aan de hand van de inkoopcategorieën. Build-Software stelt een overzichtelijke materiaallijst in Microsoft Excel op die je met de nodige informatie kan aanvullen. Een klik volstaat om je prijsaanvraag rechtstreeks naar de geselecteerde leveranciers te versturen.

Build-Software helpt jou met
het bewaken van je rendementen.